Alt i belægning af indkørsel og terrasse. Ring og få et godt tilbud hos
Jørgen Bjerg Olesen.

MOBIL: 40 76 83 82
MAIL: JBOkontakt@gmail.com

Anlæg af indkørsler

Få et godt tilbud på ny indkørsel

Anlæg af indkørsler.

Her kan du få indkørsler i alle størrelser.

Ønsker du en ny flot indkørsel så få et godt tilbud fra JBO Anlægsgartner.

Se her et par eksempler på vores udførsel af helt nye indkørsler.

Belægning af indkørsler

Indkørslen er noget af det første, man ser, når man kommer til et nyt hus. Men indkørslen er også typisk det sted på ejendommen, hvor behovet for belægning i højeste kvalitet er størst. Der er såkaldt høj trykbelastning. Bilen – eller bilerne – regnvandet og ikke mindst alle dem, der går på fliserne hver eneste dag – alt det stiller store krav til fliserne og underlaget i indkørslen.

Samtidig skal indkørslen være pæn – og indgå naturligt i forbindelse med hele dit udeområde: Haven, fortovet og hele boligens ydre. Funktion og helhedsindtryk i en højere enhed.

Alt det kan vi klare for dig. Vi har mange års erfaring med have og anlæg – og belægningsarbejde med sten og fliser er en af vores stærkeste kompetencer.

Skal du have en ny indkørsel – eller forbedret den, I allerede har? Uanset størrelsen på opgaven, er vi klar til at løse den. Du kan altid kontakte os og få et godt tilbud på nyanlæg eller udbedringer i din indkørsel.

Ny indkørsel

Der kan være mange gode grunde til at få anlagt en ny indkørsel. Det kan være, du bygger nyt – og sætter dit eget præg på hele grunden. Det kan også være, du har overtaget et hus, hvor indkørslen er for lille eller ikke passer til jeres stil. Endelig kan det være, at den gamle indkørsel trænger til en rigtig grundig renovation, så det hele skal skiftes ud.

Er fliserne sunket sammen i din indkørsel, der hvor bilen kører og holder hver dag? Det kan ske for mange med årenes slid, selv i velanlagte indkørsler. Vi kan genoprette profilen, så du igen kører på et pænt og plant underlag.

Hvad end opgaven er, kan vi udføre den for dig. Vi har styr på både belægningsteknikken og det æstetiske ved en harmonisk og stilfuld indkørsel.

Foretrækker du en klassisk opbygning med betonfliser og chaussesten? Eller vil du have granitfliser i naturformer som belægning? Kopsten er også en mulighed. Vil du have blokke eller brosten til at afkante fliserne? Og hvad med græsarmering eller et afløb til at lede regnvandet væk?

Der findes mange former for belægning, mulighederne er mange – og det er kun dine behov og ønsker, der sætter grænserne.

Ring og få et tilbud på ny indkørsel

Vi er altid klar til at høre, hvad dine ønsker og behov er.

Ring til os på telefon 40 76 83 82 – eller skriv en mail til: jbokontakt@gmail.com – så kan du få et uforpligtende tilbud – eller en god samtale om dine ønsker til din nye indkørsel.

Der kan være meget at tage stilling, når der skal anlægges en helt ny indkørsel. Materialevalg, kanter, afledning af regnvand, eventuelle mønstre eller græs mellem fliserne og stenene. Hvis du vælger os til at anlægge din indkørsel, kan vi være med hele vejen, og hjælpe med både inspirationen og de tekniske spørgsmål.

Vi arbejder altid omhyggeligt og grundigt, og når arbejdet er færdigt, ved du, at det hele er i orden.