Alt i belægning af indkørsel og terrasse. Ring og få et godt tilbud hos
Jørgen Bjerg Olesen.

MOBIL: 40 76 83 82
MAIL: JBOkontakt@gmail.com

Anlæg af terrasser

Få et godt tilbud på ny terrasse

Anlæg af terrasser – Få et godt tilbud på anlæg af ny terrasse
Fortæl os din ide om hvordan du ønsker det. Så kommer vi med andre gode indspark hvordan det eventuelt kunne laves
JBO Anlægsgartner lægger din terrasse ud efter dine behov og ønsker.

Se eksempler af vores tidligere udførte opgaver på terrasser.

En god terrasse er guld værd.

En god terrasse er guld værd, for den giver os rigtig mange muligheder for at nyde udelivet og haven, både om sommeren og hele resten af året.

Vi bruger vores terrasser på mange forskellige måder. Det er stedet, hvor vi slapper af i havemøblerne, soler os, og griller om sommeren. Men det er også en del af uderummet, som vi udnytter med krukker med urter og blomster, og hvor havelivet udfolder sig.

En stilfuld terrasse skal passe til helheden – både huset og haven – så pladsudnyttelse, æstetik og funktion går op i en højere enhed.

Hvis du vil anlægge en ny terrasse, eller bygge om på den, du allerede har, er vi hos JBO Have og Anlæg klar til at hjælpe dig med opgaven. Vi har stor erfaring i anlægsgartnerfaget og er altid omhyggelige med udførelsen.

Få anlagt ny terrasse

Vil du have anlagt en ny terrasse?

Eller er du interesseret i at høre om dine muligheder? JBO Have & Anlæg er anlægsgartneren, der løser opgaven for dig.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 40 76 83 82 – eller skrive en mail til: jbokontakt@gmail.com.

Vi tager udgangspunkt i, hvad dine ønsker, behov og muligheder er, og så kan du få et uforpligtende tilbud – eller en god samtale om, hvordan vi griber opgaven an.

Materialevalg, placering, areal, stil og udtryk. Der er meget at tage højde for. Og vi kan være med hele vejen – fra inspiration og ønsker til anlæggelse og færdiggørelse.

Vi kan rådgive om alt fra belægningssten til underlag, kanter beplantning og bede.

Når vi udfører opgaven, griber vi det an med erfaring og ekspertise – og du får en terrasse, der er anlagt med sikker sans for godt belægningsarbejde, og som kan være en ramme om gode udendørsstunder i mange år fremover.

Terrasser opbygning

Den traditionelle terrasse er flisebelagt og anlagt i direkte forbindelse med huset. Men der er rigtig mange muligheder, når du anlægger en ny terrasse. Den kan placeres overalt i udeområdet på din grund, og den kan have mange forskellige udtryk.

Foretrækker du det klassiske anlæg med kvadratiske fliser og chaussesten? Er du ude efter et organisk og naturlig look med natursten som granit eller skifer? Eller er det i virkeligheden en terrasse af træ, du drømmer om?

Du kan også tænke på, hvornår I bedst kan nyde den. Skal den ligge på den side, hvor der er flest solskinstimer. Eller er det aftensolen, der skal skinne på jeres hyggelige stunder på terrassen? Er der en god udsigt, I særligt gerne vil kunne nyde i haven

Terrassens udformning rummer også mange muligheder. Den kan være plan og i forlængelse af huset – eller den kan være forhøjet og anlagt ude i haven. Stor eller lille. Overdækket eller åben. Du kan også anlægge forhøjede bede sammen med din terrasse – eller bygge den ved siden af drivhuset.

Hvad end du vælger, er vi klar til at anlægge din terrasse ud fra dine behov og ønsker.